Blogg

Lite uppdatering

Då har jag och Micra gjort våran debut både i Rallylydnad och Agillityn, först var vi i Halmstad och tävlade i Rallylydnad där vi fick 86 poäng av 100 och fick en jätte fin 9 plats. Våra poängavdrag berodde på att Micra nosade i marken ett par gånger. 2 veckor senare var vi tillbaka i Halmstad för då var det en 2 dagars agillity tävling. Mitt mål var att klara en runda utan disk ( Micra är jätte snabb så det gäller att hänga med ) och det klarade vi. Vi diskade bara första loppet som var mitt fel jag stod helt fel när hon skulle ta tunneln så hon tog släpet som stod jämte iställetLedsen.

Dom andra tre rundorna gick bra med lite tidsfel som berodde på vägring eller att hon gick ur slalomet och att jag halkade och satte mig en gång ( ska ha bättre skor på mig till nästa gång ). Så jag är helt nöjd med våra resultat den helgen.

I lördags var vi hos kennel Cirtaps på deras årliga Kooikerträff och som alltid är lika trevlig och så får jag ju träffa några av Limbos barn och barnbarnLer.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.04 | 17:58

Hej
Jag letar efter en kookier valp, har ni någon kull på gång?
Med vänlig hälsning,
Anne

...
28.01 | 09:01

Hej! Jag är nyfiken på rasen och bor en mil norr om Varberg. Jag undrar om jag skulle kunna få hälsa på och träffa era hundar?

...
22.01 | 09:08

Hejsan!
Jag är intresserad av en Kooiker valp, har ni kvar någon eller är alla tingade?
Skulle vilja se mor och far också 🙏
Skicka gärna Hhannis95@gmail.com

...
17.10 | 10:36

Hej Kristina ni får gärna maila till mig: nina.bjorkman@comhem.se eller ringa 0703-944525. MVH Nina

...
Du gillar den här sidan