Blogg

Lite uppdatering

Då har jag och Micra gjort våran debut både i Rallylydnad och Agillityn, först var vi i Halmstad och tävlade i Rallylydnad där vi fick 86 poäng av 100 och fick en jätte fin 9 plats. Våra poängavdrag berodde på att Micra nosade i marken ett par gånger. 2 veckor senare var vi tillbaka i Halmstad för då var det en 2 dagars agillity tävling. Mitt mål var att klara en runda utan disk ( Micra är jätte snabb så det gäller att hänga med ) och det klarade vi. Vi diskade bara första loppet som var mitt fel jag stod helt fel när hon skulle ta tunneln så hon tog släpet som stod jämte iställetLedsen.

Dom andra tre rundorna gick bra med lite tidsfel som berodde på vägring eller att hon gick ur slalomet och att jag halkade och satte mig en gång ( ska ha bättre skor på mig till nästa gång ). Så jag är helt nöjd med våra resultat den helgen.

I lördags var vi hos kennel Cirtaps på deras årliga Kooikerträff och som alltid är lika trevlig och så får jag ju träffa några av Limbos barn och barnbarnLer.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.04 | 21:26

Om han fortfarande är aktuell för omplacering är vi intresserade! Vi är pensionärer 70+ och har haft hund hela livet. Bor i Göteborg och torp i skogen.

...
19.12 | 15:52

Hej Linda
Vill att Levi ska ha ett nytt hem som inte är för lång bort.
MVH Nina

...
17.12 | 22:56

Hei jeg borti Norge og driver med agility og avl. Lurte på om du kunne sende info på din Hanne som du har til salgs?
Og hvorfor du omplassere?Hilsen Linda sjømo

...
12.04 | 17:58

Hej
Jag letar efter en kookier valp, har ni någon kull på gång?
Med vänlig hälsning,
Anne

...
Du gillar den här sidan