Blogg

Oj vad tiden går

Valparna har nu hunnit bli 6 månader och vi ska ha våran första valpträff den 31 Maj och alla kan kommaLer
 stort.

Jag har varit ute på lite tävlingar bla så var jag och Micra och gjorde debut i rallylydnads fortsättningsklass i Falkenberg, det gick så där Micra tyckte att frestelsen var för svår och efter den hade hon nosen i marken och det var svårt att få den fina kontakten vi brukar ha.

Har varit på utställning med Limbo och Tingel där Limbo blev BIR med HP och även BIR Veteran, domaren tyckte att Tingel var lite för försiktig där av inget HP, jag vet att hon är försiktig när det gäller nya människor men det arbetar vi på och jag tycker att hon gör framstegLer.

I lördags var jag och Micra i Jönköping på en agility tävling, morgonen började inte bra vaknade med nackspärr och sedan på vägen dit vid 5.20 på morgonen så krockade jag med ett rådjur på motorvägenLedsen, efter samtal med polis och lite plåtskador på bilen och lite darrig så kunde jag fortsätta 20 minuter försenad, men han till banvandringen som började kl 7.10. Trotts allt så tycker jag att vi fick till 2 helt godkännda rundor men inga felfria.

På lördag ska vi på utställning i Hässleholm där jag ska ställa alla 3, Micra har jag inte ställt ut på över 1 ½ år och hon har fortfarande inte fått tillbaka sin päls efter valparna så vi får väl se vad domaren sägerVinkar.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

02.04 | 21:26

Om han fortfarande är aktuell för omplacering är vi intresserade! Vi är pensionärer 70+ och har haft hund hela livet. Bor i Göteborg och torp i skogen.

...
19.12 | 15:52

Hej Linda
Vill att Levi ska ha ett nytt hem som inte är för lång bort.
MVH Nina

...
17.12 | 22:56

Hei jeg borti Norge og driver med agility og avl. Lurte på om du kunne sende info på din Hanne som du har til salgs?
Og hvorfor du omplassere?Hilsen Linda sjømo

...
12.04 | 17:58

Hej
Jag letar efter en kookier valp, har ni någon kull på gång?
Med vänlig hälsning,
Anne

...
Du gillar den här sidan