Blogg

Micras och Peters valpar 1 år

Förra söndagen på farsdag fyllde min första egna valpkull 1 år och enligt bilder jag fått så fick 1 åringarna mycket gott att äta den dagen Cool.

Jag och Micra har varit på lite agility tävlingar med blandat resultat, några riktigt bra och vissa där det gått lite för fort...japp jag måste ut och springa och få upp flåset lite bättre så jag hinner med henne.

Zacko ( Micra & Peter ) har varit på utställning i Karlstad där dom fick en jätte bra bedömning och blev bäst i rasen, grattis Gunilla och Per till eran fina killeCool.

Nu på fredag bär det av till Holland där jag ska ställa ut Tingel på den holländska kooikerhondje clubshowen. Bilden är på Tingel.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.10 | 10:36

Hej Kristina ni får gärna maila till mig: nina.bjorkman@comhem.se eller ringa 0703-944525. MVH Nina

...
16.10 | 09:36

Hej! Har en äldre irländsk setter och planerar för valpköp framöver. Träffade en Kooiki från er kennel som jag fastnade för. När planeras för valpar hos er?

...
22.08 | 21:44

Hej Saga, ni får gärna maila mig( nina.bjorkman@comhem.se) där ni kan berätta mer om eran familj och varför just en kooiker. Nästa kull blir hösten 2018/ Nina

...
19.08 | 17:30

hej jag och min familj är väldigt intresserade av att köpa en kooiker och undrar om ni har några valpar eller några planerade kullar?

...
Du gillar den här sidan