Blogg

Utställning och Agility tävlingar

Den 16 maj var vi på utställningen i Hässleholm med Tingel och Limbo, Tingel var i höglöp den helgen så Limbo hade annat i huvudet än att gå fint i ringen men trots det så blev han andra bästa hane med CK och även BIM Veteran slagen av sin dotter Elsa ( Elsa blev även bäst i rasen ). Tingel skötte sig jätte fint ( som vanligt ) och vann unghundsklassen med CK och blev sedan 4 bästa tik av jätte många vackra tikar och fick ett reserv CACIB.

I lördags tävlade Tingel sin första officiella agility tävling i Halmstad och det gick bra tills vi hade 5 hinder kvar då hoppade hon genom ramen på däcket och när jag skulle ta tillbaka henne så hoppade hon igenom däcket men på fel håll så det blev en disk. Tycker att hon gjorde ett bra lopp annars.

I går var vi på en Clear round tävling på Kungsbacka Brukshunds klubb där Tingel blev Clear Round mästare då hon vann hopp klassen med ett felfritt lopp.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.04 | 17:58

Hej
Jag letar efter en kookier valp, har ni någon kull på gång?
Med vänlig hälsning,
Anne

...
28.01 | 09:01

Hej! Jag är nyfiken på rasen och bor en mil norr om Varberg. Jag undrar om jag skulle kunna få hälsa på och träffa era hundar?

...
22.01 | 09:08

Hejsan!
Jag är intresserad av en Kooiker valp, har ni kvar någon eller är alla tingade?
Skulle vilja se mor och far också 🙏
Skicka gärna Hhannis95@gmail.com

...
17.10 | 10:36

Hej Kristina ni får gärna maila till mig: nina.bjorkman@comhem.se eller ringa 0703-944525. MVH Nina

...
Du gillar den här sidan