Blogg

Utställningar

Utställningen i Borås gick jätte bra Limbo blev bäst i rasen Veteran med CK och sedan blev han även bästa hane och BIM, Tingel vann sin klass med CK och blev sedan 2:a av alla tikar med CERT. Vesper tog Certet på kill sidan.

Första dagen i Tvååker gick inget vidare med jag får gratta Vesper som blev BIR och Limbos fina dotter Elsa som blev BIR Veteran och sedan BIM. ( man kan ju inte alltid få CK utan får ibland nöja sig med Excellent ) ;)

Andra dagen gick mycket bättre Limbo blev BIM veteran med CK och sedan 3:a i bästa hane, Tingel vann sin klass med CK och blev sedan 4:a i bästa tik klassen med ett reserv CERT.

Grattis till fina Sarek som blev Champion idag och bästa hane BIM, Limbos fina dotter Elsa blev BIR Veteran och Bäst i rasen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.01 | 09:01

Hej! Jag är nyfiken på rasen och bor en mil norr om Varberg. Jag undrar om jag skulle kunna få hälsa på och träffa era hundar?

...
22.01 | 09:08

Hejsan!
Jag är intresserad av en Kooiker valp, har ni kvar någon eller är alla tingade?
Skulle vilja se mor och far också 🙏
Skicka gärna Hhannis95@gmail.com

...
17.10 | 10:36

Hej Kristina ni får gärna maila till mig: nina.bjorkman@comhem.se eller ringa 0703-944525. MVH Nina

...
16.10 | 09:36

Hej! Har en äldre irländsk setter och planerar för valpköp framöver. Träffade en Kooiki från er kennel som jag fastnade för. När planeras för valpar hos er?

...
Du gillar den här sidan