Blogg

Hemma från vår resa till Holland

Detta var min andra resa till Holland och det var lika trevligt denna gången.

Resan började natten till torsdag kl 01.00 då vi skulle träffas hos Birgitta vid 01.45.

Vi som åkte var jag, Birgitta, Ammi, Helena och  Linda samt en liten going som heter Monci (kooikervalp på 5 mån). Under resan så gjorde vi några shopping stopp bland annat Bodershop i Tyskland vad man handlar där vet dom flesta Blinkaroch ett på Intratuin i Holland en affär som jag tycker alla måste uppleva, där finns så mycket fint och med bra priser på allt, nu var även julpyntet framme det fanns julgrans kulor i alla storlekar och färger. Jag fick minsan köpt någraLer stort.

På Fredagen åkte vi hem till Astrid en Holländsk uppfödare av kooikrar där vi fick chansen att titta och gossa med ett gäng 7 veckors valpar. Jag hoppas verkligen att Micra ska få valpar framöver tänk vad jag kommer att mysa med domLer.

På Lördagen var det dags för clubshowen det var 5 ringar ca 170 kooikrar så det var svårt att hinna med alla man ville se. Monci placerade sig som 3:e bästa tikvalp och Limbos barnbarnsbarn Lewis placerade sig som 2:a bästa hanvalp.

Det var även barn med hund, lite annorlunda mot i Sverige här var dom utklädda och fick visa lite tricks med hundarna. Vann gjorde en kille som klätt ut hunden till en hot dog där hunden hade ett korvbröd runt sigLer stort.

Jag fick chansen att få träffa några fina och fram för allt trevliga kooikerkillar från både Holland och Finland så nu får jag se om någon passar till Micra.

På Söndagen innan vi åkte hem så åkte vi till en Endenkooi, tänk att få se och uppleva hur en kooiker arbetar.

Jag kommer att lägga upp en flik "Resor" där jag kommer att lägga ut bilder på denna härliga, trevliga och minnes rika resa.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

12.04 | 17:58

Hej
Jag letar efter en kookier valp, har ni någon kull på gång?
Med vänlig hälsning,
Anne

...
28.01 | 09:01

Hej! Jag är nyfiken på rasen och bor en mil norr om Varberg. Jag undrar om jag skulle kunna få hälsa på och träffa era hundar?

...
22.01 | 09:08

Hejsan!
Jag är intresserad av en Kooiker valp, har ni kvar någon eller är alla tingade?
Skulle vilja se mor och far också 🙏
Skicka gärna Hhannis95@gmail.com

...
17.10 | 10:36

Hej Kristina ni får gärna maila till mig: nina.bjorkman@comhem.se eller ringa 0703-944525. MVH Nina

...
Du gillar den här sidan