Blogg

Den 17/9 var vi på utställning i Partille där Ulrika med Boss ( Fosecos MiSa Hugo Boss) tog sitt 3:e raka BIR Valp med HP, Limbo blev BIR veteran och även Bäst i rasen BIR.  Efter utställningen så åkte jag och min dotter Elin med hundarna Tingel och Limbo till Malmö där vi bodde på hotell och dagen där på så åkte vi över till Danmark och till den internationella och KBH Vinnar utställningen i Ballerup.

Där gick det jätte bra Limbo vann och blev bästa veteran och fick en ny titel KBHVV-16 sedan blev han även 4:e bästa hane med R-CERT av många vackra killarLer stort.

Tingel vann Championklassen med CK och blev sedan 2:a av alla tikar med R-CERT och R-CACIB. Så mina två goingar tog hem R- CERTenKyss

Förra lördagen hade vi kennelträff och det är så trevligt och roligt att få träffa er alla som kunde kommaCool. Vi hade lite tävlingar under dagen där vi korade en Fosecos mästare och i år blev det Fosecos Misa Fahrenheit "Tibo" ,Grattis Linda och Anders Cool. Vädret hade ju kunnat vara lite bättreVinkar fick ibland ta en paus mellan regnskurarna men då passade vi på att mäta hundarna, kul att få se hur stora 6 månaders valparna  hade blivit. På kvällen när hundarna var trötta så avslutade vi med en middag och hund prat och lite annat.

Den 21 maj var vi på utställning i Lerum där Fosecos Misa Hugo Boss "Boss" och Fosecos Misa Isadora "Nuolja" ställdes ut i valpklassen 4-6 månader och det gick jätte bra Grattis Boss till BIR valp  och en fin 3:e plats i gruppen och Nuolja till BIM valp. Domaren fick en puss av bådaCool.

Dagen efter så åkte jag till Halmstad och tävlade Agility med Micra där hon gjorde ett jätte fint agility lopp och blev 8 av 66 startande och fick en pinneLer stort. I hopp loppet gick det lite för fort så där blev det disk.

 

Våran goa och härliga kille fyller 12 år idag. Han leker med både Micra och Tingel som han vore 5 år Cool

Nu har det gått 6 veckor sedan valparna flyttade till sina nya familjer:

Fosecos MiSa Calvin Klein "Louie" bor nu i Stockholm

Fosecos MiSa Isa Dora "Nuolja" bor nu i Kungsbacka

Fosecos MiSa Fahrenheit "Tibo" bor nu i Lund

Fosecos MiSa Chanel "Alice" bor nu i Norrköping

Fosecos MiSa Hugo Boss "Boss" bor också i Kungsbacka

Om allt går som det ska så kommer Isa Dora "Nuolja" ha en kull valpar hemma hos oss om ca 3 årCool.

Har även denna gången lyckats hitta underbara familjer till valparna.

 

Våran goa Tingel kvalificerade sig förra året till att få vara med på värdens största hundutställning Cruft i Birmingham i England och självklart så åkte vi dit i Mars och ställde ut Tingel i öppna klassen där hon blev 3:a med en jätte fin kritik och blev kvalificerad att få vara med nästa år ocksåLer stort. Men vi ska para Tingel till hösten ,så därför blir det ingen Cruft  för Tingel nästa år.

Senaste kommentarer

12.04 | 17:58

Hej
Jag letar efter en kookier valp, har ni någon kull på gång?
Med vänlig hälsning,
Anne

...
28.01 | 09:01

Hej! Jag är nyfiken på rasen och bor en mil norr om Varberg. Jag undrar om jag skulle kunna få hälsa på och träffa era hundar?

...
22.01 | 09:08

Hejsan!
Jag är intresserad av en Kooiker valp, har ni kvar någon eller är alla tingade?
Skulle vilja se mor och far också 🙏
Skicka gärna Hhannis95@gmail.com

...
17.10 | 10:36

Hej Kristina ni får gärna maila till mig: nina.bjorkman@comhem.se eller ringa 0703-944525. MVH Nina

...